
-
Rijstnoedels (bún) of rijst (cơm), elk gerecht wordt geserveerd met verse groenten, een pittig zoetzure vissaus of een hartige sojasaus en jouw favoriete hoofdingrediënt
-
Verse rijstvelrolletjes gevuld met rijstnoedels, verse groente en kruiden en keuze uit diverse vulling. Prijs is per 2 stuks.
-
Out of stockVietnamese rijstnoedel soep, geserveerd met verse kruiden, taugé, dun gesneden gestoofd rundvlees in heet en helder runder soep. Probeer ook onze vegan variant!
-
Gebakken kip lenterolletjes in traditioneel Vietnamees rijstpapier, gevuld met malse kipgehakt en geserveerd met een huisgemaakte zoetzure vissaus. Prijs is per 2 stuks.
-
Een knapperige baguette gevuld met zoet zure wortels, knapperige komkommer, aromatische kruiden, frisse mayonaise en je favouriete beleg -
Out of stockVietnamees gestoofde rundvlees noedel soep. Mals runder brisket uniek op smaak gebracht met verse kruiden geserveerd met gestoofde wortelen en keuze uit eiernoedels of glutenvrije rijstnoedels.
-
Krokante gebakken rijst cake, verrijkt met eieren, lente-uitjes gepekelde wortels en geserveerd met huisgemaakte sojasaus.
-
Out of stockEen heerlijke noedelsoep, vol malse kip met glutenvrije rijstnoedels en verse kruiden
-
Vietnamese rijstnoedels met verse groente, krokante vietnamese loempia's, garnalenspies op suikerriet, zoetzure vissaus/sojasaus en keuze uit diverse topping. Glutenvrije optie beschikbaar
-
Gebakken vis of vegan balletjes aan een spies, perfect gecombineerd met rijke gefermenteerde bonen- en pittige chili saus
-
Vietnamese gefrituurde kippenvleugels, ook bekend als Cánh Gà Chiên Nước Mắm en Cánh Gà Chiên Bơ Tỏi, is een populair Vietnamees gerecht gemaakt met kippenvleugels die goudbruin worden gebakken. De vleugels worden vervolgens in een glazuur van zoete en hartige vissaus of boter gemengd. Het resultaat is een heerlijk en smaakvol gerecht dat perfect is als aperitief, maar kan ook als tussendoortje worden geserveerd. Genieten! 4 wings per portie
-
Out of stockRijstnoedelsoep met smaakvolle runderbouillon topping met doorbakken gesneden brisket, runderballen, een zacht gekookt eitje en verse kruiden: koriander, ui, taugé, chili en citroen