Hoe maak je Vietnamese koffie?
Koffie voor alle smaken – Het handelsmerk van Vietnamese koffie
Traditioneel genieten de Vietnamezen van hun phin-gefilterde koffie met een scheutje gecondenseerde melk (cà phê sữa) – het perfecte tegenwicht. Met de sterke, smaakvolle aard van de koffie zelf, versterkt de toegevoegde zoetheid van gecondenseerde melk alleen maar de echte koffiesmaak, waardoor deze krachtige tonic genuanceerder wordt in zijn smaakprofiel. Het wordt warm geserveerd of als ijskoffie, dus gooi gerust een paar ijsblokjes of een handvol gemalen ijs in een glas van je brouwsel. Het is een ongelooflijk veelzijdige drank, dus voel je vrij om gecondenseerde melk toe te voegen of je brouwsel puur te drinken als je dat liever hebt.

Meest gestelde vragen over Vietnamese koffie
Nee! De phin is er trots op dat je koffie kan filteren zonder papier en dus zonder afval.
De Vietnamese phin of phin-filter is een hulpmiddel voor het zetten van koffie dat het meest voorkomt en populair is in Vietnam.