Stap binnen in Xin Chao en waan je in Vietnam! De geur van verse kruiden en specerijen vult de lucht terwijl je wordt begroet met een warm “Xin Chao” (hallo). Ons restaurant in Wageningen en Utrecht is meer dan alleen een plek om te eten; het is een beleving.

Onze chef-kok komt uit de Mekong Delta en brengt authentieke Vietnamese recepten mee, inclusief geheime familierecepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Proef de liefde en passie in elke hap!

Ben je op zoek naar comfortfood? Probeer dan onze beroemde Phở, een traditionele Vietnamese noedelsoep met rijke bouillon en malse ingrediënten. Het is de perfecte maaltijd om op te warmen op een koude dag.

Naast Phở hebben we nog veel meer te bieden. Ons menu staat vol met heerlijke streetfoodgerechten, van knapperige bánh mì (vietnamese broodjes) tot smakelijk Vegan en Vegetarische gerechten. Er is voor ieder wat wils!

Bij Xin Chao ben je meer dan gast, je bent familie. We serveren onze gerechten met een glimlach en zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Kom langs en ervaar de Vietnamese gastvrijheid zelf!

pho noedel soep tafel